”Så starter oprensningen af efterladte redskaber”

”Så starter oprensningen af efterladte redskaber”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      DANSK FRITIDSFISKERFORBUND
deltager i oprydning og oprensning i Limfjorden

Nu starter det!
Redigeret v. Bruno Müller

Vi tager affaldet med i land! Der vil ske masser af aktiviteter i Limfjorden, hvor fiskerne fortsætter endnu mere med til at oprense fjorden af redskaber som er efterladt.                                               Det er vigtigt for os i forbundet, at vi kan være med til at fjerne mange brugte  redskaber som muligt,- og af al slags! Eftersøgningen vil pågå i uge 30-32, hvor bl.a. Fartøjet Limfjorden, der er eget af Foreningen Muslingeerhvervet er klar, og ligeledes andre mindre fartøjer. Erhvervs-, og fritidsfiskerne der bl.a. fisker i Limfjorden skal skrive sig” bag øret”, er det vigtigt, at man er opmærksom på, -at deres fiskeredskaber mærkes tydeligt. Med til at oprense Limfjorden er både fiskerne fra Danmarks Fiskeriforening, samt Dansk Fritidsfiskerforbund og Dansk Amatørfiskerforening.                          Husk nu at markere dine redskaber!

586total visits,2visits today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *