Bedre hjælp hvis ulykken indtræffer

DANSK FRITIDSFISKERFORBUND    

Bedre hjælp hvis ulykken indtræffer!

Havet har ved fritidsfiskeri beholdt en del af vore kollegaer gennem årene,- og når ens livsledsager dør, kan det påvirke én vedkommende hele livet!

Når en sådan tragisk hændelse er indtruffen, er det umuligt at indfri et ønske om, at man ikke må være trist eller ked af det.                                     Det kan være hjælpsomt, at for pårørende, at tænke på at de prøver at få det hverdagen nogenlunde normal igen.
Det kan ikke undgås, at for de fleste, at store og små problemer dukker op! Dem man altid har været mere end én om at løse.      
Vi ved at det at miste sin kære, er så stort et tab, at det regnes for en af de mest sorgfyldte forandringer, et menneske kan opleve.
En af de problemer der tit opstår, er på det økonomiske område,- og her har vi i forbundet sikret vores efterladte pårørende med en Dødsulykkesforsikring v. drukning.
Sammen med de andre fordele, som faglige blade, billige Bådforsikringer der er indbefattet i kontingentet, har vi som tillæg denne Dødsulykkesforsikring på 200.000,- der udbetales til de pårørende.
Vi har ca. 2000 medlemmer fordelt i 18 lokalforeninger, som vi synes, at det for dig, vil være fornuftigt at benytte sig af.
De årlige kontingenter i lokalforeningerne er i gennemsnit 275,- kr. for alt det som er nævnt ovenstående.                                                    Du er uden binding kontingentfri det første halve år.
Tænk over et medlemskab og meld dig ind! Så har du sikret dine!
Indmeldelse kan foretages fra vores hjemmeside www.fritidsfiskerforbundet.dk
Du er altid velkommen at rette henvendelse til Medlemskontoret hvis du har spørgsmål Tlf.  2180 3612 /mail: bcnr1@wespeed.dk

 

 

 

 

 

 

407total visits,2visits today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *