Frydendahl Fiskenet, Hvide Sande, solgt!

Frydendahl Fiskenet, Hvide Sande, solgt!
Egernsund Group, ved OK Marine, underskrev fredag en aftale om køb af Frydendahl Im- & Export A/S, med hovedkontor i Hvide Sande, Danmark. Frydendahl Im- & Export A/S har samtidig produktion i Estland og Malaysia. Deres hovedprodukter er garn, ruser og flettet line. Virksomheden blev etableret i 1934 og har således lange traditioner for produktion og salg af fiskeudstyr. Brian Skovgaard, nuværende salgschef, tiltræder stillingen som direktør og bliver medejer af virksomheden. I alt består virksomheden af ​​omkring 120 medarbejdere.

Frydendahl Im- & Export A/S har en produktportefølje og organisation, som vi mener vil komplementere os, og vi ser muligheder for gode synergier i fremtiden. I Norge vil det styrke OK Marines garninvestering. Sammen med vores danske kollegaer vil vi nu kunne tilbyde et næsten komplet udbud af garn til både små og større garnbåde, samt til hobbyfiskere. Frydendahl Im- & Export A/S investering i indsamling af brugte garn er også et vigtigt bidrag til vores arbejde for at styrke et mere bæredygtigt fiskeri.

Frydendahl Im- & Export A/S er et stærkt brand indenfor fiskeri med passive fiskeredskaber i store dele af Europa. Vi har en stor tro på, at dette bliver et meget vigtigt distributionsled for fiskepladserne og smarte bøjer fra Innomar. Her har vi tidligere skrevet en distributionsaftale, der gælder i alle europæiske lande, hvor Frydendahl Im- & Export A/S står stærkt, samt i Grønland.

919total visits,3visits today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *