Vejledning om udsætning af fisk i saltvand

Vejledning om udsætning af fisk i saltvand

Hvis man ønsker at udsætte fisk i havet, er der en række ting, der skal opfyldes, inden udsætningen kan påbegyndes. Fiskeristyrelsen, som administrerer fiskeriloven, skal give tilladelse til udsætningen, ligesom Fødevarestyrelsen, som administrerer de veterinære regler, skal give sin accept. Som udgangspunkt siger Fiskerilovens § 63, at der altid skal søges om tilladelse til udsætning af fisk i Danmark, medmindre udsætningen følger en plan, som er udarbejdet eller godkendt af Fiskeristyrelsen, eller der er afsagt kendelse om det af en landvæsensret. For at Fiskeristyrelsen kan behandle en ansøgning om udsætning af fisk bedst muligt, skal der som minimum foreligge oplysninger om, hvilken fiskeart der ønskes udsat, hvor, hvornår, og hvor mange fisk man ønsker at udsætte.

546total visits,1visits today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *