Må du forære en fisk væk – af egen fangst?

Må du forære en fisk væk – af egen fangst?

-af Bruno Müller

Vi ved alle, at det er forbudt at sælge en fisk af vores egen fangst!
Sådan har det været i mange år efterhånden. Men ved en granskning af reglerne i fiskeriloven, leder man forgæves og formuleringen findes ikke for det rekreative fiskeri vedrørende ”at forære fisk væk af egen fangst”.
På det punkt ligner det en gråzone!
Men om erhversfiskerne, står der i LBK nr. 21 af 21 marts 2019 §12 at: ”Kun personer eller selskaber, der er registreret som berettiget til at drive selvstændigt erhvervsmæssigt fiskeri, jf. §11,stk.1&2, må mod vederlag overdrage fangster fra deres fiskeri
Sandsynligt at der ikke er meget at fortolke,- når det rekreative fiskeri ikke er nævnt eller omhandlet,- vedrørende reglerne af dette! Ovennævnte er i Dansk Fritidsfiskerforbunds forretningsudvalg behandlet d. 14 august 2019 og besluttet, at det optages senere på dagsorden på Årsmødet.

1110total visits,2visits today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *